Upoznajte Torpedo Grill

Dobrodošli u Torpedo Grill, vašeg partnera za nezaboravne trenutke na otvorenom!

Od 2024., nudimo vrhunsku opremu za roštilj na najam, omogućujući vam da stvorite savršene uspomene sa svojim najmilijima, gdje god se nalazili.

Torpedo Grill je rođen iz strasti prema druženju i ljubavi prema dobrom jelu. Osnovan u Rijeci, naša ideja bila je omogućiti ljudima iz urbanih sredina da uživaju u roštiljanju bez obzira na ograničenja prostora. Naš tim, sastavljen od entuzijasta i profesionalaca, posvećen je tome da svako okupljanje učini posebnim.

Naša misija je pružiti nezaboravne gastronomske doživljaje na otvorenom, kroz visokokvalitetnu, sigurnu i pristupačnu opremu za roštilj. Vizija nam je postati vodeći izbor za najam opreme za roštilj u Hrvatskoj, promovirajući zajedništvo i radost kuhanja na otvorenom.

Tamo gdje se roštilj pali, tamo se obitelj okuplja, prijateljstva jačaju, a smijeh i dobro raspoloženje postaju glavni začini svakog jela.

Zašto Izabrati Nas:

  • “Raznolika i kvalitetna oprema prilagođena svakoj potrebi i prilici.”
  • “Personalizirana usluga s naglaskom na sigurnost i zadovoljstvo klijenata.”
  • “Fleksibilnost i dostupnost na širokom geografskom području.”
  • “Stručna podrška i savjetovanje za nezaboravne gastronomske doživljaje.”

Gdje Djelujemo:

Naše usluge su dostupne u Rijeci i široj regiji, s planovima za širenje na ostatak Hrvatske. Osim standardne dostave, nudimo i posebne opcije za teže dostupne lokacije.