Naša ponuda Opreme za Roštilj

ponuda opreme za roštilj

Dobrodošli na stranicu naših proizvoda gdje možete otkriti širok spektar opreme za roštilj. Bez obzira tražite li roštilj za veliko druženje ili kompaktni model za balkon, naša paleta proizvoda osigurava da imamo nešto za svakoga. Svi naši proizvodi su visokokvalitetni i sigurni za upotrebu, a uz našu opremu vaša sljedeća kulinarska avantura bit će nezaboravna.

Smoker Black Angus XXL

Sebastijan kotlovina

Sebastijan kotlić

Sjenica za roštiljanje

Roštilj

Gulaš

Čobanac

Hladovina

Najam opreme za roštilj

Sve za savršen roštilj

Smoker Black Angus XXL roštilj na drveni ugljen

Veliki roštilj na drveni ugljen, sa efektom smokera, namijenjen za roštiljanje u društvu od 8 do 10 osoba. Roštilj jednostavan za  upotrebu, siguran i atraktivan. Površina za roštiljanje  43 X 70 cm, gusana rešetka u tri djela.  Posuda za žar podesiva po visini na 7 razina. Integrirana rešetka za grijane namirnica. Četiri regulatora protoka zraka. Starter za paljenje ugljena uključen u najam.

Cijena: 

Dnevni najam: 35,00 eura

Vikend najam 65,00 eura

Sebastian kotlić 8, 10, 16, 20 litara sa tronošcem

Kotlići 8, 10, 16 i 20 litara sa tronošcem idealni za kuhanje gulaša, čobanaca, prvomajskog graha., fish gulaša, za manje i veće društvo. Tronožac uključen u cijenu najma. Emajlirano posuđe sa pripadajućom opremom. Mogućnost kuhanja na drva i na plin. 

Cijena: 

Dnevni najam: 20,00 eura

Vikend najam 35,00 eura

Sebastian kotlovina 50 cm i 70 cm

Kotlovina sa tanjurima 50 cm i 70 cm Inox. Idealno za obiteljsko druženje. Jednostavna priprema hrane koja se može konzumirati tokom cijelog dana, a i dopunjavati različitim namirnicama.

Ložište i tanjur, plinski plamenik sa regulatorom kao i drveni kuharski pribor uključeni u cijenu najma. Zbog higijenskih razloga nije dopušteno koristi kruta goriva (drva i ugljen).

Cijena: 

Dnevni najam: 25,00 eura

Vikend najam 45,00 eura

Plinsko kuhalo Wurt

Plinsko kuhalo Wurth, iznimne kvalitete za sigurno kuhanje. Plinsko kuhalo može se koristiti kao plamenik za kuhanje i kao plamenik za grijanje kotlovine ili kotlića. U cijenu najma uključeno je crijevo sa regulatorom. Potrebno je slijediti upute ispravnog montiranja na plinske boce i provesti sve sigurnosne mjere.

Cijena: 

Dnevni najam: 15,00 eura

Vikend najam 25,00 eura

Starteri za paljenje ugljena

Starteri za paljenje ugljena su idealno rješenje u situacijama gdje nije poželjan otvoreni plamen. Jednostavno i brzo rješenje za pripremnu žara. Koristiti zaštitne toplinske rukavice i paziti na odlaganje zagrijanih startera.

Cijena: 

Dnevni najam: 2,00 eura

Vikend najam: 5,00 eura

Sjenica za roštiljanje

Mobilna sjenica za roštiljanje kao zaštita od sunca ili kiše. Vrlo zanimljiva i praktična sa otvorom za zrak. U slučaju da vam vrijeme ne ide sigurno na ruku,  sjenica za roštiljanje je idealno rješenje. Nema više brige da će vam iznenadni ljetni pljusak uništiti hranu pa time i zabavu, jer vaše mjesto za kuhanje je sigurno i suho.  Police za odlaganje i degustaciju. Montaža sjenice uključena u najam.

Cijena: 

Dnevni najam: 20,00 eura

Vikend najam: 35,00 eura